Bes

Met lavendel. Een hele zachte bar voor gekleurd haar.
 
✓ Bes bevatten veel antioxidanten en de vitamine A, E en C. Dit vitaminerijke voedingsmiddel geeft de hydratatie en bloedcirculatie een boost! Op deze manier krijgt het haar voedzame stoffen binnen vanuit de haarwortel en groeit het dus sneller.
✓ Vijg komen vaak voor bij haarverzorging en conditioners omdat ze hydrateren en het haar glanzend en klitvrij maken.
✓ Lavendel (bloem, olie en essentiële oliën)
✓ Rozemarijn staat gekend om haar versterkende werking op het haar, ideaal om de haargroei te bevorderen en haaruitval te bestrijden. Het rozemarijnpoeder heeft een regulerend en zuiverend effect op de hoofdhuid, ideaal om de talgproductie te reguleren en roosvorming te voorkomen.
✓ Haver voedt en herstelt beschadigd haar, maakt het glad en zorgt opnieuw voor natuurlijke veerkracht.
✓ Aloë Vera heeft vocht inbrengende en herstellende eigenschappen. Kokosolie bevat essentiële vetzuren.
Het combineren van deze twee geeft een uitstekende revitaliserende behandeling voor beschadigd, droog haar.
✓ Kokosolie legt ook en beschermende film rond het haar, waardoor het gezonder wordt en zachter aanvoelt. Het resultaat: gezond, zijdeachtig glanzend haar.
✓ Arganolie bevat Omega 9 vetten. Hierdoor heeft de wonderolie een voedende eigenschap en zorgt het dat droog of pluizig haar er weer gezond uitziet en gaat glanzen. Doordat de essentiële vetzuren de haren vanuit de wortel voeden, ervaren veel mensen dat castorolie het haar stimuleert, waardoor het voller wordt.
✓ Sheabutter wordt gebruikt om haren en hoofdhuid te verzorgen, het zou ook een gunstig effect hebben tegen roos. Verder wordt Shea Butter voor allerlei haarproblemen gebruikt. Zoals bij droog haar en het herstellen van beschadigd haar. Daarnaast zou het irritaties van de hoofdhuid, zoals roos, kunnen verminderen.
✓ SCI is een tenside (schuimvormer) en is een onmisbaar ingrediënt om zelf vaste shampoos en zero waste vaste cosmetica te maken.
✓ Essentiële olie Musk