Microkrediet

Ik kan er nu mee naar buiten komen. De shampoobars opbrengsten gaan naar microkrediet leningen voor vrouwen in India. Het is een plan wat al maanden loopt en we zijn nog niet helemaal klaar maar we gaan toch eindelijk beginnen. Ik heb ondertussen al behoorlijk wat bars verkocht en dat geeft al een mooi bedrag om een paar dames te mogen helpen. Op dit moment zijn we in gesprek met een aantal vrouwen om een ‘business’ plan op te zetten en een persoonlijke lening te geven. Ons doel is om daarnaast financieel, emotioneel en geestelijk online te ondersteunen. We proberen de vrouwen iets naar vrouwen te schuiven in een land waar vrouwen niet altijd de plaats krijgen waar ze tot bloei kunnen komen. We hopen met dit plan dat we ‘Spreuken 31 vrouwen’ mogen helpen in hun talent, roeping en kracht die ze van God hebben gekregen.  Willen jullie aan dit plan mee werken? Ik hoop dan van harte van jullie te horen….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pastor Prem heeft een school geopend voor 20 kinderen. Er zit een klein stukje grond bij voor een moestuin. Wilt u mee helpen in financien, gebed en steun? Het zal uw leven verrijken.  De vrouw die u hier ziet heeft een heel moeilijk leven gehad (uitgehuwelijkt, mishandeld etc) maar werkt nu op het centrum met heel veel plezier en liefde. Wilt u haar evt ook steunen? 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Blanket distribution program

Blanket distribution program

In de winter kan het erg koud worden ‘s nachts in India. Er wordt een project opgezet om dekens uit te gaan delen. Wie helpt mee? Een deken kost 1,5 euro. We hopen 150 dekens te kunnen kopen.

!! We zijn voorzien in de totale bijdrage van 150 dekens, intense dankbaarheid!