Fijn

Bar voor fijn haar, om het haar voller te krijgen
 
✓ Wortel op jojoba bevatten vitamine C en E. Deze vitamines verhogen de bloedsomloop in je hoofdhuid waardoor voortijdige grijze haren voorkomen worden.Ze beschermen je hoofdhuid tegen schade van buitenaf, zoals vervuiling, de zon, het weer, enz. Ze versterken ze je haarzakjes en laten je haar er beter uitzien. Wortelen worden ook aanbevolen om je haar sneller te laten groeien. Ze doen dit namelijk dankzij hun hoge gehalte aan kaliumfosfaat en vitamines. Deze stimuleren de haarzakjes en verminderen haaruitval.
✓ Gebroken lijnzaad zorgt er voor dat je minder haaruitval hebt én het stimuleert je haargroei zelfs. Of althans, dat wordt gezegd. En wij zijn goedgelovig als het om lijnzaad gaat. De reden is dat lijnzaad vol zit met vitamine E en dat zorgt ervoor dat je haar niet zo snel afbreekt. Bovendien stimuleert het de doorbloeding van de hoofdhuid waardoor je haar beter groeit.
✓ Aloë Vera heeft vocht inbrengende en herstellende eigenschappen. Kokosolie bevat essentiële vetzuren.
Het combineren van deze twee geeft een uitstekende revitaliserende behandeling voor beschadigd, droog haar.
✓ Citroen kan helpen om de natuurlijke pH-waarde van de hoofdhuid te reguleren en dode huidcellen te verwijderen. Daar bovenop kan het ook helpen om haaruitval te verminderen.
✓ Advocado bevordert de haargroei. Avocado is een uitstekende bron van vitamine B en E. Deze vitaminen houden het haar sterk en voorkomen haaruitval. Daarnaast is avocado rijk aan omega 3-vetzuren, anti-oxidanten, vitamine C, K, en foliumzuur.
✓ Sheabutter wordt gebruikt om haren en hoofdhuid te verzorgen, het zou ook een gunstig effect hebben tegen roos. Verder wordt Sheabutter voor allerlei haarproblemen gebruikt. Zoals bij droog haar en het herstellen van beschadigd haar. Daarnaast zou het irritaties van de hoofdhuid, zoals roos, kunnen verminderen.
✓ Argan- en Castorolie helpen het haar te herstellen en het haar sterker te maken door de haarwortel te voorzien van essentiële voedingsstoffen. Op deze manier helpt de haarolie gespleten haarpunten te herstellen en helpt het gespleten haarpunten te voorkomen. Bovendien geven de onverzadigde vetten een glanzend laagje zonder vettig aan te voelen, ideaal dus tegen pluizend haar.
✓ Rozemarijn staat gekend om haar versterkende werking op het haar, ideaal om de haargroei te bevorderen en haaruitval te bestrijden. Het rozemarijn heeft een regulerend en zuiverend effect op de hoofdhuid, ideaal om de talgproductie te reguleren en roosvorming te voorkomen.
✓ Lavendel kan de haargroei stimuleren, waardoor je haar dikker oogt. De olie heeft bovendien een schimmeldodende werking. De olie kan ook de roos helpen te verdwijnen en heeft een kalmerende werking heeft voor de hoofdhuid.
✓ Kokosolie legt ook en beschermende film rond het haar, waardoor het gezonder wordt en zachter aanvoelt. Het resultaat: gezond, zijdeachtig glanzend haar.
✓ Rozemarijn staat gekend om haar versterkende werking op het haar, ideaal om de haargroei te bevorderen en haaruitval te bestrijden. Het rozemarijnpoeder heeft een regulerend en zuiverend effect op de hoofdhuid, ideaal om de talgproductie te reguleren en roosvorming te voorkomen.
✓ SCI is een tenside (schuimvormer) en is een onmisbaar ingrediënt om zelf vaste shampoos en zero waste vaste cosmetica te maken.
✓ Essentiële olie Jasmijn en Lavendel