De Januari project voor Pastor Prem waren schooltassen voor zijn weeshuis “Bethesdaseva”

Dank u wel wel voor jullie bijdrage. We hebben iets meer gekregen dan nodig was maar er moet nog een wasruimte komen in dit weeshuis. Pastor Prem gaat van een deel van de kosten een microkrediet opnemen. 

De projecten die u kunt ondersteunen zijn:

 

Pastor Prem heeft een school geopend voor 20 kinderen.

Er zit een klein stukje grond bij voor een moestuin.

Wilt u mee helpen in financien, gebed en steun?

Het zal uw leven verrijken. 

De vrouw die u hier ziet heeft een heel moeilijk leven gehad (uitgehuwelijkt, mishandeld etc) maar werkt nu op het centrum met heel veel plezier en liefde.

Wilt u haar evt ook steunen? U krijgt persoonlijk contact met haar als u dat wilt….

 

Kerst Kids Project

Lieve allemaal, we zijn ondertussen al een poosje op weg met ‘Rhema’ en via Leander ontmoet ik ook weer andere prachtige mensen. Er zijn in hun projecten veel kinderen betrokken. Ik kreeg het op mijn hart om ook aan deze dappere mensen die voor deze waardevolle kids zorgen een extraatje te geven voor kerst. We hebben het dan over tientallen kinderen van eigen gezinnen of zorgkinderen die vanuit Rhema ondersteunt worden en van 2 weeshuizen. Ik kan geen bedrag noemen waar we naar streven maar we verdelen wat er binnenkomt. Een klein gebaar is al genoeg om ze even de extra aandacht te geven die vanuit Nederland gegeven wordt, dat er gewoon aan ze gedacht wordt in de vorm van iets tastbaars. 🎁
Hartelijk dank voor jouw/uw gift!
Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen.
missionrhema2020@gmail.com

Een nieuw project wat Pastor Ajay van start wil laten is een academische ondersteuning voor kinderen.

Ze zien de noodzaak om kansarme en drop-outs kinderen te ondersteunen, zodat ze onderwijs kunnen krijgen dat ze missen vanwege de financiële crisis van hun individuele gezin (tijdens de pandemieperiode is het nog erger geworden). 
Het zal een onderdeel zijn van de ondersteuning van hun studies die ze missen vanwege financiële, morele, traditionele, religieuze achtergrond vormen. 
Dit om hen te verlossen van: Armoede, analfabetisme, bijgeloof, mentale en fysieke ziekte en om ervoor te zorgen dat ze een geletterd, zelfafhankelijk, zelfvoorzienend, moreel en ethisch waardevol persoon worden,  en zeker een volwassen christen.
Per kind wordt er 12 euro gevraagd voor schoolgeld, schrijfwaren, studiemateriaal / boeken.
Beginnend met 12 kinderen tegelijk.
Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen.
missionrhema2020@gmail.com