Microkrediet

Ik kan er nu een klein beetje mee naar buiten komen. De shampoobars opbrengsten gaan naar microkrediet leningen voor vrouwen in India. Het is een plan wat al maanden loopt en we zijn nog niet helemaal klaar maar we gaan toch eindelijk beginnen. Ik heb ondertussen al 90 bars verkocht en dat geeft al een mooi bedrag om een paar dames te mogen helpen. Op dit moment zijn we in gesprek met een aantal vrouwen om een ‘business’ plan op te zetten en een persoonlijke lening te geven. Ons doel is om daarnaast financieel, emotioneel en geestelijk online te ondersteunen. We proberen de vrouwen iets naar vrouwen te schuiven in een land waar vrouwen niet altijd de plaats krijgen waar ze tot bloei kunnen komen. We hopen met dit plan dat we ‘Spreuken 31 vrouwen’ mogen helpen in hun talent, roeping en kracht die ze van God hebben gekregen.  Willen jullie aan dit plan mee werken? Ik hoop dan van harte van jullie te horen….

De projecten die u kunt ondersteunen zijn:

Kerst Kids Project

Lieve allemaal, we zijn ondertussen al een poosje op weg met ‘Rhema’ en via Leander ontmoet ik ook weer andere prachtige mensen. Er zijn in hun projecten veel kinderen betrokken. Ik kreeg het op mijn hart om ook aan deze dappere mensen die voor deze waardevolle kids zorgen een extraatje te geven voor kerst. We hebben het dan over tientallen kinderen van eigen gezinnen of zorgkinderen die vanuit Rhema ondersteunt worden en van 2 weeshuizen. Ik kan geen bedrag noemen waar we naar streven maar we verdelen wat er binnenkomt. Een klein gebaar is al genoeg om ze even de extra aandacht te geven die vanuit Nederland gegeven wordt, dat er gewoon aan ze gedacht wordt in de vorm van iets tastbaars. 🎁
Hartelijk dank voor jouw/uw gift!
Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen.

Een nieuw project wat Pastor Ajay van start wil laten is een academische ondersteuning voor kinderen.

Ze zien de noodzaak om kansarme en drop-outs kinderen te ondersteunen, zodat ze onderwijs kunnen krijgen dat ze missen vanwege de financiële crisis van hun individuele gezin (tijdens de pandemieperiode is het nog erger geworden). 
Het zal een onderdeel zijn van de ondersteuning van hun studies die ze missen vanwege financiële, morele, traditionele, religieuze achtergrond vormen. 
Dit om hen te verlossen van: Armoede, analfabetisme, bijgeloof, mentale en fysieke ziekte en om ervoor te zorgen dat ze een geletterd, zelfafhankelijk, zelfvoorzienend, moreel en ethisch waardevol persoon worden,  en zeker een volwassen christen.
Per kind wordt er 12 euro gevraagd voor schoolgeld, schrijfwaren, studiemateriaal / boeken.
Beginnend met 12 kinderen tegelijk.
Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen.